Kutsu 15.9.2021

No nyt se on vihdoin mahdollista!

Nyt tavataan ihan livenä ja kasvotusten, kun Helsingin Kansallisseura ja Helsingin Kokoomusyrittäjät järjestävät kaikille avoimen keskustelutilaisuuden keskiviikkona 15.9. klo 18-20 Kampin ravintola Factoryssa, Runeberginkatu 3.

Kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu Atte Kaleva nostaa puheenvuorossaan kissan pöydälle ja pohtii, millainen henkilö on sopiva Kokoomuksen jäseneksi. Onko se niin, että toisten mielipiteet ovat vaan parempia, vai mahdummeko me kaikki tähän samaan järjestöön? Saattaapa olla, että siinä sivussa käsitellään hieman muitakin ajankohtaisia aiheita 😊

Lippupisteen toimitusjohtaja, Tapahtumateollisuus ry:n hallituksen jäsen Ari Palhamo kertoo puheenvuorossaan tämän lähes 200 000 henkilöä työllistävän ja 2,35 miljardin euron arvoisen toimialan ajankohtaisimmat kuulumiset. Voimasanoilta tuskin vältytään.

Nyt saa keskustella, yhdessä ja erikseen, ryhmässä ja vieruskaverin kanssa! Ravintolasta on tilaisuuden aikana saatavilla omakustanteista ruokaa ja juomaa keskustelun elävöittämiseksi.

Tervetuloa!